Asmara

De Asmara heeft een ruime hal en een U-vormige woonkamer. De woning heeft een bijkeuken, een inpandige berging/garage en veel ruimte op de begane grond. Op de 1e verdieping zijn 4 ruime slaapkamers met een badkamer. Op de 2e verdieping is een bergzolder met veel ruimte welke bereikbaar is middels een vlizo trap.

De Asmara in de klassieke uitstraling wordt getypeerd door de horizontale roede verdeling in de ramen, de metselwerk accenten, de tuindeuren met zijlichten en de erker aan de voorgevel. De woning is voorzien van een getimmerde houten bakgoot, De badkamer heeft een dakkapel waardoor veel ruimte ontstaat.

Kampala

De Kampala heeft een ruime woonkamer/keuken die zo open mogelijk zijn om de ruimte van deze schuurwoning zo goed mogelijk te beleven. Op de begane grond is daarnaast een grote bijkeuken voorzien welke kan worden aangepast naar een kantoor of slaapkamer. Op de verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers onder de ruime kap, met ruimte voor een grote badkamer.

De Kampala in de klassieke stijl wordt getypeerd door het klassieke houten spant in combinatie met metselwerk en de staalplaat dakbedekking. Door deze combinatie en de aangebouwde “”veranda” krijgt deze schuurwoning een klassieke uitstraling.

Lusaka

De Lusaka heeft een ruime U-vormige woonkamer. Door de A symmetrische kap heeft de Lusaka een bijzondere uitstraling en ontstaat er op de verdiepingen extra veel m2 aan ruimte. Hierdoor is het mogelijk om naast de 3 grote slaapkamers op de 1e verdieping nog een extra hobby-of slaapkamer op de zolder te creëren. Door de dakkapel op de verdieping krijg je een volwaardige badkamer.

De Lusaka in de klassieke uitstraling wordt getypeerd door de tussendorpels in de kozijnen, de houten getimmerde bakgoten en de erker aan de voorgevel. Het dak heeft een grote overstek en middels een getimmerd boeideel op de garage ontstaat er een geheel.

Maputo

De Maputo heeft een ruime U-vormige woonkamer. De keuken of de woonkamer kan zowel aan de voorkant als aan de achterkant gepositioneerd worden. Op de 1e verdieping zijn er 3 grote slaapkamers met een badkamer en een ruime zolder over de hele lengte van de woning welke bereikbaar is middels een vaste trap. Op zolder kan een extra slaapkamer gerealiseerd worden.

De Maputo in de klassieke uitstraling wordt getypeerd door de kruis roede verdeling in de ramen, de erker in de zijgevel en de getimmerde houten bakgoten. De klassieke uitstraling wordt versterkt door de 2 schijnschoorstenen. De topgevels van het dak worden afgewerkt met gevelkant dakpannen. Door de berging/garage uit te voeren in een ander accent metselwerk komt de woning mooier uit.

Moroni

De Moroni heeft een ruime U-vormige woonkamer. De keuken of de woonkamer kan zowel aan de voorkant als aan de achterkant gepositioneerd worden. Op de 1e verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers en nog een ruime bergzolder over de hele lengte van de woning welke bereikbaar is middels een vlizo trap. Door de dakkapel op de verdieping krijgt men een volwaardige badkamer.

De Moroni in de klassieke uitstraling wordt getypeerd door de tussendorpels in de kozijnen, de gemetselde strekken, de getimmerde houten bakgoten en de erker aan de voorgevel. Het dak heeft een overstek en middels een getimmerd houten boeideel op de garage ontstaat er een geheel.

Palikir

De Palikir is een woning met een plat dak en heeft de entree en de woonkamer aan de voorgevel. De Palikir heeft een bijkeuken. Op de 1e verdieping zijn 4 ruime slaapkamers met een badkamer en een berging voor de technische installatie.

De Palikir in de klassieke uitstraling wordt getypeerd door de industriële look. Dit is herkenbaar aan de jaren 20 accenten. Te weten de ruime overstekken, de horizontale roedeverdeling in de ramen en de gemetselde strekken in het metselwerk.

Quito

De Quito is een levensloopwoning met een plat dak en heeft de entree en de woonkamer aan de voorgevel. De Quito heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de 1e verdieping is er een slaapkamer, berging voor de technische installatie en aan de voorgevel bevindt zich een ruimte die vrij in te delen is.

Riga

De Riga heeft een ruime U-vormige woonkamer. De woning is geheel symmetrisch opgezet met veel ruimte op de begane grond. Op de 1e verdieping zijn 4 ruime slaapkamers met een badkamer. Op de 2e verdieping is een zolder met veel ruimte welke bereikbaar is middels een vaste trap.

De Riga in de klassieke uitstraling wordt getypeerd door de kruisroedes in de kozijnen, de getimmerde houten bakgoten, de tuindeuren en de erker aan de zijgevel. De dakgoot van de woning heeft een grote overstek en middels een getimmerd houten boeideel op de berging/garage ontstaat er een geheel.

Valletta

De Valletta heeft een ruime L-vormige woonkamer. De woning is geheel symmetrisch opgezet met veel ruimte op de begane grond. De woning heeft standaard een bijkeuken. De hoofdslaapkamer met een badkamer “en suite” bevindt zich op de begane grond. De Valletta heeft standaard 2 dakkapellen en op de 1e verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers met een 2e badkamer.

De Valletta in de klassieke uitstraling wordt getypeerd door de tussendorpels in de kozijnen, de getimmerde houten bakgoten met daaronder een houten smetplank en de geaccentueerde entree met voordeur en terug liggende gemetselde streklagen. Middels een getimmerd houten boeideel op de berging/garage ontstaat er een geheel.

Victoria

De Victoria heeft een ruime U-vormige woonkamer met een uitbouw aan de voorgevel. Aansluitend aan de keuken is een bijkeuken. Op de 1e verdieping zijn er 4 ruime slaapkamers met eventueel een 2e badkamer of berging en een zeer ruime zolder welke bereikbaar is middels een vaste trap. Op zolder zou een extra slaapkamer gerealiseerd kunnen worden.

De Victoria in de klassieke uitstraling wordt getypeerd door de tussendorpels in de kozijnen, de getimmerde houten bakgoten en de tuindeuren. De uitbouw aan de voorgevel heeft gemetselde uitstekende strekken en middels een getimmerd houten boeideel op de berging/garage ontstaat er een geheel.

Wilt u zomaar eens inspiratie opdoen om zo verder te kunnen denken?

Bouwbedrijven

Knaap Bouwbedrijf
Groeneweg 38
3059 LC Rotterdam-Nesselande

Bouwbedrijf Berende
Luiten Ambachtstraat 6
4944 AT Raamsdonk

Bouwgroep Peters
Grenadierweg 21
4338 PG Middelburg

Klies & Jozef Bouw BV
Nijverheidstraat 31F
1135 GE Edam

Roscobouw BV
Bosschebaan 64
5384 VZ Heesch