Wij helpen u uw Perfect Woning te realiseren

Perfect Woningen is gespecialiseerd in het realiseren van vrijstaande woningen. Perfect Woningen verzorgt het complete bouwtraject van schetsplan tot aan de sleuteloverdracht, inclusief alle benodigde vergunningen. U heeft één aanspreekpunt waar u altijd op terug kunt vallen.

Elke woning van Perfect Woningen is volledig aan te passen op uw wensen en eisen. Denk dan aan een andere indeling, de woning verbreden of verlengen, een uitbreiding van een erker of dakkapel, enzovoorts. Daarnaast kan Perfect Woningen u ook bijstaan bij het realiseren van een eigen bouwplan.

Wie zijn wij

Perfect Woningen is ontstaan uit een samenwerking tussen Patrick van Gent en buroSALT. Patrick heeft in de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan in verkoop, begeleiding en realisatie van particuliere woningen. Met een kleine 20 jaar ervaring is hij de persoon die u als beste kan adviseren en begeleiden bij de realisatie van uw vrijstaande Perfect Woning.

Gert-Jan en Paul van den Berge, broers en de architecten van buroSALT hebben als specialisatie het ontwerpen van vrijstaande nieuwbouw woningen. Zij zijn samen met hun team dan ook verantwoordelijk voor alle Perfect Woningen ontwerpen.

Met het vinden van de gerenommeerde bouwbedrijven Berende, van der Knaap bouwbedrijf en Bouwgroep Peters die gezamenlijk meer dan 200 jaar bouwervaring hebben is de coöperatie Perfect Woningen compleet. Bent u voornemens een vrijstaande woning te gaan bouwen in Zuid-West Nederland, dan bent u bij Perfect Woningen aan het juiste adres voor advies, ontwerp en realisatie van uw Perfect Woning.

Showroom

In de showroom wordt het doordachte bouwsysteem uitgelegd. Daarnaast zijn er diverse materialen zoals gevelstenen en dakpannen enzovoorts te aanschouwen. Het is belangrijk dat u vooraf weet hoe uw Perfect Woning gerealiseerd gaat worden en niet voor verrassingen komt te staan tijdens en na het bouwtraject.

Waarom Perfect Woningen