Asmara

De Asmara heeft een ruime hal en een U-vormige woonkamer. De woning heeft een bijkeuken, een inpandige berging/garage en veel ruimte op de begane grond. Op de 1e verdieping zijn 4 ruime slaapkamers met een badkamer. Op de 2e verdieping is een bergzolder met veel ruimte welke bereikbaar is middels een vlizo trap.

De Asmara in de landelijke uitstraling wordt getypeerd door de rieten kap met dakoverstek en wolfseinden in combinatie met de houten gevelbekleding op de verdieping. Deze elementen komen terug in de aanbouw waardoor de woning een geheel wordt. De landelijke uitstraling wordt versterkt door de witte gevels met gemetselde plint.

Kampala

De Kampala heeft een ruime woonkamer/keuken die zo open mogelijk zijn om de ruimte van deze schuurwoning zo goed mogelijk te beleven. Op de begane grond is daarnaast een grote bijkeuken voorzien welke kan worden aangepast naar een kantoor of slaapkamer. Op de verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers onder de ruime kap, met ruimte voor een grote badkamer.

De Kampala in de landelijke stijl wordt getypeerd door het rieten dak met houten spanten en de combinatie met een stuk houten gevelbekleding en metselwerk. Met de schuifpuien en de overstekende kap aan de voor- en achtergevel geeft deze schuurwoning een landelijke uitstraling.

Lusaka

De Lusaka heeft een ruime U-vormige woonkamer. Door de A symmetrische kap heeft de Lusaka een bijzondere uitstraling en ontstaat er op de verdiepingen extra veel m2 aan ruimte. Hierdoor is het mogelijk om naast de 3 grote slaapkamers op de 1e verdieping nog een extra hobby-of slaapkamer op de zolder te creëren. Door de dakkapel op de verdieping krijg je een volwaardige badkamer.

De Lusaka in de landelijke uitstraling wordt getypeerd door de rieten kap in combinatie met de houten gevelbekleding en het wit gekeimde metselwerk. Het dak heeft een grote overstek en middels een getimmerde overstek bij de voordeur en een boeideel op de garage ontstaat er een geheel.

Maputo

De Maputo heeft een ruime U-vormige woonkamer. De keuken of de woonkamer kan zowel aan de voorkant als aan de achterkant gepositioneerd worden. Op de 1e verdieping zijn er 3 grote slaapkamers met een badkamer en een ruime zolder over de hele lengte van de woning welke bereikbaar is middels een vaste trap. Op zolder kan een extra slaapkamer gerealiseerd worden.

De Maputo in de landelijke uitstraling wordt getypeerd door de verticale roede verdeling in de ramen, de tuindeuren en de getimmerde houten bakgoten. De landelijke uitstraling wordt versterkt door de traditionele ankers in de topgevels, de gemetselde hanenkammen en de 3 schijnschoorstenen. De topgevels van het dak worden afgewerkt met gevelkant dakpannen. Door de berging/garage uit te voeren in een verticale houten gevelbekleding komt de woning mooier uit.

Moroni

De Moroni heeft een ruime U-vormige woonkamer. De keuken of de woonkamer kan zowel aan de voorkant als aan de achterkant gepositioneerd worden. Op de 1e verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers en nog een ruime bergzolder over de hele lengte van de woning welke bereikbaar is middels een vlizo trap. Door de dakkapel op de verdieping krijgt men een volwaardige badkamer.

De Moroni in de landelijke uitstraling wordt getypeerd door de horizontale roedeverdeling in de ramen, de witte gevels in combinatie met de verticale houtdelen in de topgevels welke terug komen in de berging/garage. Met het boeideel op de berging/garage en de schoorsteen ontstaat er een geheel.

Palikir

De Palikir is een woning met een plat dak en heeft de entree en de woonkamer aan de voorgevel. De Palikir heeft een bijkeuken. Op de 1e verdieping zijn ruime 4 slaapkamers met een badkamer en een berging voor de technische installatie.

De Palikir in de landelijke uitstraling wordt getypeerd door de raamkozijnen tot peil en de horizontale houten gevelbekleding. De landelijke uitstraling wordt versterkt door de luifel en een balkon aan de voorgevel. Doordat de berging/garage is afgewerkt met de horizontale houten gevelbekleding ontstaat er een geheel.

Quito

De Quito is een levensloopwoning met een plat dak en heeft de entree en de woonkamer aan de voorgevel. De Quito heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de 1e verdieping is er een slaapkamer, berging voor de technische installatie en aan de voorgevel bevindt zich een ruimte die vrij in te delen is.

Riga

De Riga heeft een ruime U-vormige woonkamer. De woning is geheel symmetrisch opgezet met veel ruimte op de begane grond. Op de 1e verdieping zijn 4 ruime slaapkamers met een badkamer. Op de 2e verdieping is een zolder met veel ruimte welke bereikbaar is middels een vaste trap.

De Riga in de landelijke uitstraling wordt getypeerd door de horizontale roede verdeling in de ruiten, de getimmerde houten bakgoten, de tuindeuren en de entree met luifel. De landelijke uitstraling wordt versterkt door de witte gevels met horizontale houten geveldelen. De horizontale houten geveldelen komen terug in de berging/garage. Middels een getimmerde houten boeideel op de berging/garage ontstaat er een geheel.

Valletta

De Valletta heeft een ruime L-vormige woonkamer. De woning is geheel symmetrisch opgezet met veel ruimte op de begane grond. De woning heeft standaard een bijkeuken. De hoofdslaapkamer met een badkamer “en suite” bevindt zich op de begane grond. Op de 1e verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers met een berging en 2e badkamer.

De Valletta in de landelijke uitstraling heeft 2 dakramen, een dakkapel in de badkamer en wordt getypeerd door de getimmerde houten bakgoot, de uitbouw aan de voorgevel, de kruisroedeverdeling en de luiken aan de voorgevel.

Victoria

De Victoria heeft een ruime U-vormige woonkamer met een uitbouw aan de voorgevel. Aansluitend aan de keuken is een bijkeuken. Op de 1e verdieping zijn er 4 ruime slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met dress en een zeer ruime zolder welke bereikbaar is middels een vaste trap. Op zolder zou een extra slaapkamer gerealiseerd kunnen worden.

De Victoria in de landelijke uitstraling wordt getypeerd door de houten topgevel op de uitbouw, de horizontale roede verdeling in de ramen en de getimmerde houten bakgoten. De landelijke uitstraling wordt versterkt door de witte gevel van de uitbouw in combinatie met de horizontale houten geveldelen. Met een luifel aan de voorkant van de berging/garage en met het getimmerde houten boeideel op de berging/garage onstaat er een geheel.

Wilt u zomaar eens inspiratie opdoen om zo verder te kunnen denken?

Bouwbedrijven

Knaap Bouwbedrijf
Groeneweg 38
3059 LC Rotterdam-Nesselande

Bouwbedrijf Berende
Luiten Ambachtstraat 6
4944 AT Raamsdonk

Bouwgroep Peters
Grenadierweg 21
4338 PG Middelburg

Klies & Jozef Bouw BV
Nijverheidstraat 31F
1135 GE Edam

Roscobouw BV
Bosschebaan 64
5384 VZ Heesch