Wij helpen u uw Perfect Woning te realiseren

U wilt een vrijstaande woning laten bouwen en u bent op zoek naar de beste manier om dit aan te pakken? Dan bent u bij Perfect Woningen aan het juiste adres. Perfect Woningen verzorgt het complete bouwtraject, van schetsplan tot sleuteloverdracht.

U heeft de keus uit een hele range aan onder architectuur ontworpen
woningen die daarnaast ook nog aangepast kunnen worden aan uw wensen. Bij Perfect Woningen heeft u één aanspreekpunt die samen met u toewerkt naar uw droomhuis.

Wie zijn wij

Perfect Woningen is ontstaan uit een samenwerking tussen Patrick van Gent en buroSALT. Patrick heeft ruime ervaring in de verkoop, begeleiding en realisatie van vrijstaande woningen.

buroSALT is een toonaangevend architectenburo met vestigingen in Goes en Breda. Hun specialiteit is het ontwerpen van vrijstaande woningen. buroSALT is verantwoordelijk voor alle ontwerpen van Perfect Woningen.

De woningen van Perfect Woningen worden gebouwd door één van de bij Woningborg aangesloten, gerenommeerde bouwbedrijven: Aannemersbedrijf Berende B.V., Bouwbedrijf Van der Knaap B.V., Bouwgroep Peters B.V., Klies & Jozef Bouw B.V. en Roscobouw B.V. Het hangt af van de regio, waar de woning gebouwd gaat worden, welk bedrijf de bouw voor zijn rekening zal nemen.