Asmara

De Asmara heeft een ruime hal en een U-vormige woonkamer. De woning heeft een bijkeuken, een inpandige berging/garage en veel ruimte op de begane grond. Op de 1e verdieping zijn 4 ruime slaapkamers met een badkamer. Op de 2e verdieping is een bergzolder met veel ruimte welke bereikbaar is middels een vlizo trap.

De Asmara in de moderne uitstraling wordt getypeerd door de lange raamkozijnen tot aan peil, het dak met vlakke dakpannen zonder dakoverstek met een zinken bakgoot. De moderne uitstraling wordt versterkt door de  strak vormgegeven erker met daarboven een balkon aan de voorgevel.

Kampala

De Kampala heeft een ruime woonkamer/keuken die zo open mogelijk zijn om de ruimte van deze schuurwoning zo goed mogelijk te beleven. Op de begane grond is daarnaast een grote bijkeuken voorzien welke kan worden aangepast naar een kantoor of slaapkamer. Op de verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers onder de ruime kap, met ruimte voor een grote badkamer.

De Kampala in de moderne stijl wordt getypeerd door het houten spant, de glazen topgevel en de staalplaat dakbedekking. Met de schuifpuien en de aangebouwde “”veranda” krijgt deze schuurwoning een moderne uitstraling.

Lusaka

De Lusaka heeft een ruime U-vormige woonkamer. Door de A symmetrische kap heeft de Lusaka een bijzondere uitstraling en ontstaat er op de verdiepingen extra veel m2 aan ruimte. Hierdoor is het mogelijk om naast de 3 grote slaapkamers op de 1e verdieping nog een extra hobby-of slaapkamer op de zolder te creëren. Door de dakkapel op de verdieping krijg je een volwaardige badkamer.

De Lusaka in de moderne uitstraling wordt getypeerd door grote raamvlakken in de kozijnen tot aan de grond en het dak wat zonder overstek is uitgevoerd. De goot is strak uitgevoerd.

Maputo

De Maputo heeft een ruime U-vormige woonkamer. De keuken of de woonkamer kan zowel aan de voorkant als aan de achterkant gepositioneerd worden. Op de 1e verdieping zijn er 3 grote slaapkamers met een badkamer en een ruime zolder over de hele lengte van de woning welke bereikbaar is middels een vaste trap. Op zolder kan een extra slaapkamer gerealiseerd worden.

De Maputo in de moderne uitstraling wordt getypeerd door de raamkozijnen tot peil, de tuindeuren met zijlichten en de verholen goten met zinken topgevel afwerking. De moderne uitstraling wordt versterkt door de verticale houten gevelbekleding accenten. Door de berging/garage uit te voeren in een verticale houten gevelbekleding ontstaat er een geheel.

Moroni

De Moroni heeft een ruime U-vormige woonkamer. De keuken of de woonkamer kan zowel aan de voorkant als aan de achterkant gepositioneerd worden. Op de 1e verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers en nog een ruime bergzolder over de hele lengte van de woning welke bereikbaar is middels een vlizo trap. Door de dakkapel op de verdieping krijgt men een volwaardige badkamer.

De Moroni in de moderne uitstraling wordt getypeerd door de raamkozijnen tot aan peil, de strakke topgevels afgewerkt met zink, verholen goten en de verticale hout accenten in de gevels welke terug komen in de dakkapel.

Palikir

De Palikir is een woning met een plat dak en heeft de entree en de woonkamer aan de voorgevel. De Palikir heeft een bijkeuken. Op de 1e verdieping zijn 4 ruime slaapkamers met een badkamer en een berging voor de technische installatie.

De Palikir in de moderne uitstraling wordt getypeerd door de raamkozijnen tot peil en de wit gekeimde accenten in combinatie met het donkere metselwerk. De moderne uitstraling wordt versterkt door de  luifel en een balkon aan de voorgevel. Doordat de berging/garage is uitgevoerd in donker metselwerk ontstaat er een geheel.

Quito

De Quito is een levensloopwoning met een plat dak en heeft de entree en de woonkamer aan de voorgevel. De Quito heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de 1e verdieping is er een slaapkamer, berging voor de technische installatie en aan de voorgevel bevindt zich een ruimte die vrij in te delen is.

Riga

De Riga heeft een ruime U-vormige woonkamer. De woning is geheel symmetrisch opgezet met veel ruimte op de begane grond. Op de 1e verdieping zijn 4 ruime slaapkamers met een inloopkast en een badkamer. Op de 2e verdieping is een zolder met veel ruimte welke bereikbaar is middels een vaste trap.

De Riga in de moderne uitstraling wordt getypeerd door de lange raamkozijnen die symmetrisch met elkaar zijn verbonden, de getimmerde houten bakgoten, de tuindeuren en de strak vormgegeven luifel. De moderne uitstraling wordt versterkt door de witte accenten die samen met de raamdorpelstenen de hoek omlopen.

Valletta

De Valletta heeft een ruime L-vormige woonkamer. De woning is geheel symmetrisch opgezet met veel ruimte op de begane grond. De woning heeft standaard een bijkeuken. De hoofdslaapkamer met een badkamer “en suite” bevindt zich op de begane grond. Op de 1e verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers met een berging en 2e badkamer.

De Valletta in de moderne uitstraling heeft 2 dakramen, een grote dakkapel aan de achterkant en wordt getypeerd door de getimmerde houten bakgoot, de uitbouw aan de voorgevel, de hoekkozijnen en de ramen tot aan peil.

Victoria

De Victoria heeft een ruime U-vormige woonkamer met een uitbouw aan de voorgevel. Aansluitend aan de keuken is een bijkeuken. Op de 1e verdieping zijn er 4 ruime slaapkamers met een berging en een zeer ruime zolder welke bereikbaar is middels een vaste trap. Op zolder zou een extra slaapkamer gerealiseerd kunnen worden.

De Victoria in de moderne uitstraling wordt getypeerd door de brede raamkozijnen tot peil, de getimmerde houten bakgoten en de tuindeuren. De moderne uitstraling wordt versterkt door de wit gekeimde accenten in de gevels in combinatie met de houten omlijsting rond de voordeur. Met de verticale houten gevelbekleding van de berging/garage welke hetzelfde is als de omlijsting rond de voordeur pui.

Wilt u zomaar eens inspiratie opdoen om zo verder te kunnen denken?

Bouwbedrijven

Knaap Bouwbedrijf
Groeneweg 38
3059 LC Rotterdam-Nesselande

Bouwbedrijf Berende
Luiten Ambachtstraat 6
4944 AT Raamsdonk

Bouwgroep Peters
Grenadierweg 21
4338 PG Middelburg

Klies & Jozef Bouw BV
Nijverheidstraat 31F
1135 GE Edam

Roscobouw BV
Bosschebaan 64
5384 VZ Heesch