Asmara

De Asmara heeft een ruime hal en een U-vormige woonkamer. De woning heeft een bijkeuken, een inpandige berging/garage en veel ruimte op de begane grond. Op de 1e verdieping zijn 3, optioneel 4 slaapkamers, en een badkamer. Op de 2e verdieping is een bergzolder met veel ruimte welke bereikbaar is middels een vlizo trap.

De Asmara in de traditionele uitstraling wordt getypeerd door het schuine dak van de aanbouw, de grote raamkozijnen en heeft een zinken mastgoot. Het dak van de hoofdbouw heeft een overstek.

Kampala

De Kampala heeft een ruime woonkamer/keuken die zo open mogelijk zijn om de ruimte van deze schuurwoning zo goed mogelijk te beleven. Op de begane grond is daarnaast een grote bijkeuken voorzien welke kan worden aangepast naar een kantoor of slaapkamer. Op de verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers onder de ruime kap, met ruimte voor een grote badkamer.

De Kampala in de traditionele stijl wordt getypeerd door de houten gevelbekleding met vlakke dakpannen en een verholen goot. Met de schuifpuien is deze schuurwoning compleet.

Lusaka

De Lusaka heeft een ruime U-vormige woonkamer. Door de A symmetrische kap heeft de Lusaka een bijzondere uitstraling en ontstaat er op de verdiepingen extra veel m2 aan ruimte. Hierdoor is het mogelijk om naast de 3 grote slaapkamers op de 1e verdieping nog een extra hobby-of slaapkamer op de zolder te creëren. Door de dakkapel op de verdieping krijg je een volwaardige badkamer.

De Lusaka in de traditionele uitstraling wordt getypeerd door grote raamvlakken in de kozijnen en heeft een kleine dakoverstek.

Maputo

De Maputo heeft een ruime U-vormige woonkamer. De keuken of de woonkamer kan zowel aan de voorkant als aan de achterkant gepositioneerd worden. Op de 1e verdieping zijn er 3 grote slaapkamers met een badkamer en een ruime zolder over de hele lengte van de woning welke bereikbaar is middels een vaste trap. Op zolder kan een extra slaapkamer gerealiseerd worden.

De Maputo in de traditionele uitstraling wordt getypeerd door de tussendorpels in de kozijnen en de zinken mastgoten. De topgevels van het dak worden afgewerkt met gevelkant dakpannen.

Moroni

De Moroni heeft een ruime U-vormige woonkamer. De keuken of de woonkamer kan zowel aan de voorkant als aan de achterkant gepositioneerd worden. Op de 1e verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers en nog een ruime bergzolder over de hele lengte van de woning welke bereikbaar is middels een vlizo trap. Door de dakkapel op de verdieping krijgt men een volwaardige badkamer.

De Moroni in de traditionele uitstraling wordt getypeerd door grote raamvlakken in de kozijnen, de zinken mastgoten en heeft een dakoverstek.

Palikir

De Palikir is een woning met een plat dak en heeft de entree en de woonkamer aan de voorgevel. De Palikir heeft een ruime bijkeuken. Op de 1e verdieping zijn 4 ruime slaapkamers met een badkamer en een berging voor de technische installatie.

De Palikir in de traditionele uitstraling wordt getypeerd door de hoekraamkozijnen tot peil en de gemetselde accenten in het metselwerk.

Quito

De Quito is een levensloopwoning met een plat dak en heeft de entree en de woonkamer aan de voorgevel. De Quito heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de 1e verdieping is er een slaapkamer, berging voor de technische installatie en aan de voorgevel bevindt zich een ruimte die vrij in te delen is.

Riga

De Riga heeft een ruime U-vormige woonkamer. De woning is geheel symmetrisch opgezet met veel ruimte op de begane grond. Op de 1e verdieping zijn 4 ruime slaapkamers met een badkamer. Op de 2e verdieping is een zolder met veel ruimte welke bereikbaar is middels een vaste trap.

De Riga in de traditionele uitstraling wordt getypeerd door grote raamkozijnen en heeft een zinken bakgoot.

Valletta

De Valletta heeft een ruime L-vormige woonkamer. De woning is geheel symmetrisch opgezet met veel ruimte op de begane grond. De woning heeft standaard een bijkeuken en met een hobbykamer op de begane grond kan men alle kanten uit. De Valletta heeft standaard 2 dakkapellen en op de 1e verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers met een badkamer.

De Valletta in de traditionele uitstraling wordt getypeerd door grote raamvlakken met tussendorpels in de kozijnen en de geaccentueerde entree met gemetselde voordeuromlijsting

Victoria

De Victoria heeft een ruime U-vormige woonkamer met een uitbouw aan de voorgevel. De keuken of de woonkamer kan zowel aan de voorkant als aan de achterkant gepositioneerd worden. Op de 1e verdieping zijn er 4 ruime slaapkamers met een berging en een zeer ruime zolder welke bereikbaar is middels een vaste trap. Op zolder kan een extra slaapkamer gerealiseerd kunnen worden.

De Victoria in de traditionele uitstraling wordt getypeerd door grote raamvlakken in de kozijnen, de getimmerde houten bakgoten en de tuindeuren met zijlichten in de achtergevel.

Wilt u zomaar eens inspiratie opdoen om zo verder te kunnen denken?

Bouwbedrijven

Knaap Bouwbedrijf
Groeneweg 38
3059 LC Rotterdam-Nesselande

Bouwbedrijf Berende
Luiten Ambachtstraat 6
4944 AT Raamsdonk

Bouwgroep Peters
Grenadierweg 21
4338 PG Middelburg

Klies & Jozef Bouw BV
Nijverheidstraat 31F
1135 GE Edam

Roscobouw BV
Bosschebaan 64
5384 VZ Heesch