Samen op weg naar uw Perfect Woning

Wij helpen u uw perfecte woning te realiseren

Perfect Woningen is gespecialiseerd in het realiseren van vrijstaande woningen. Perfect Woningen verzorgt het complete bouwtraject van schetsplan tot aan de sleuteloverdracht, inclusief alle benodigde vergunningen. U heeft één aanspreekpunt waar u altijd op terug kunt vallen.

Elke woning van Perfect Woningen is volledig aan te passen op uw wensen en eisen. Denk dan aan een andere indeling, de woning verbreden of verlengen, een uitbreiding van een erker of dakkapel, enzovoorts. Daarnaast kan Perfect Woningen u ook bijstaan bij het realiseren van een eigen bouwplan.

Architectuur:

De tijdloze architectuur kunt u in samenspraak met onze architecten op bepaalde punten aanpassen aan uw eigen ideëen. Hierdoor wordt de Perfect Woning ook echt uw woning. We komen uiteraard graag bij u langs om uw Perfect Woning te bespreken en u verder te helpen met uw bouwplannen.

Traditioneel

Perfect Woningen bouwt met vakmanschap en zorg traditionele huizen die warmte en karakter uitstralen.

Landelijk

Laat Perfect Woningen je droom van een landelijk huis realiseren met rustieke charme en moderne voorzieningen.

Modern

Perfect Woningen bouwt droomhuizen: modern, duurzaam en op maat gemaakt voor jouw levensstijl.

Klassiek

Perfect Woningen creëert tijdloze meesterwerken: klassieke huizen met elegantie, charme en verfijnde details. 

Waarom Perfect Woningen

– Eén aanspreekpunt
– U weet vooraf waar u aan toe bent
– Korte bouwtijd door een doordacht bouwsysteem
– Uw woning wordt gerealiseerd door een regionaal bouwbedrijf

Showroom

In de showroom wordt het doordachte bouwsysteem uitgelegd.
Daarnaast zijn er diverse materialen zoals gevelstenen en dakpannen enzovoorts te aanschouwen.

Het is belangrijk dat u vooraf weet hoe uw Perfect Woning gerealiseerd gaat worden en niet voor verrassingen komt te staan tijdens en na het bouwtraject.

Showroom

In de showroom wordt het doordachte bouwsysteem uitgelegd.
Daarnaast zijn er diverse materialen zoals gevelstenen en dakpannen enzovoorts te aanschouwen.

Het is belangrijk dat u vooraf weet hoe uw Perfect Woning gerealiseerd gaat worden en niet voor verrassingen komt te staan tijdens en na het bouwtraject.

Hoe gaan wij te werk

Stappenplan naar uw Perfect Woning

De bouwkavel

Het begint bij het uitkiezen van uw perfecte locatie. Vaak begint u bij de plaatselijke makelaars of de desbetreffende gemeente waar bouwkavels worden uitgegeven of te koop zijn. Wanneer de bouwkavel is uitgekozen heeft u alleen nog de bouwregels en het bestemmingsplan nodig. Perfect Woningen kan dit voor u uitzoeken.

De woning

Op onze website worden diverse Perfect Woningen in meerdere stijlen tentoongesteld. Nadat u uw Perfect Woning heeft uitgekozen kunt u samen met onze adviseur in de showroom de woning verder samenstellen conform uw wensen.

De offerte

Perfect Woningen maakt voor u een gespecificeerde offerte. U weet vooraf waar u aan toe bent. Wanneer u akkoord bent met de aanbieding wordt de aannemingsovereenkomst opgesteld en ondertekend.

De welstand toets

Perfect Woningen zorgt ervoor dat uw Perfect Woning wordt uitgewerkt conform het bestemmingsplan. De positie van de woning wordt ingetekend op de bouwkavel en de woning wordt voorgelegd aan de eventuele welstandscommissie van de desbetreffende gemeente.

De voorbereiding

Na goedkeuring van het vooroverleg van de desbetreffende gemeente gaan de architecten van Perfect Woningen uw woning verder gedetailleerd uitwerken en wordt de bouwvergunning aangevraagd. Ondertussen kiest u met onze adviseur de diverse materialen uit zoals stenen en dakpannen en zelf gaat u op zoek naar uw keuken en badkamer.

De uitvoering

Nadat de bouwvergunning is verleend en onherroepelijk is (geworden) gaan de bouwers van Perfect Woningen samen met de ambtenaar van de gemeente het peil en de positie van uw woning bepalen (uitzetten). Daarna wordt uw woning gebouwd volgens de afgesproken aantal (werkbare) werkdagen en conform de wettelijke bouwvoorschriften. Tijdens de bouw is uw woning verzekerd. U betaalt pas nadat een vooraf afgesproken bouwfase is verricht zoals is overeengekomen in de aannemingsovereenkomst.

De oplevering

Tijdens de oplevering staat u er niet alleen voor. Perfect Woningen biedt u Een 1-jarig lidmaatschap van Vereniging Eigen Huis aan. Tevens krijgt u een 2 uur durende opleveringskeuring door een door u zelf uitgekozen bouwkundige van Vereniging Eigen Huis. Deze bouwkundige inspecteert uw Perfect Woning van binnen en buiten en van boven naar beneden. Na de oplevering ontvangt u de sleutel van uw Perfect Woning.

Wij dachten dat een eigen woning bouwen niet voor ons was weggelegd. Totdat Perfect Woningen ons overtuigde. We wonen nu op een bijzondere plek in een geweldige woning!

Familie van der Linden